Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Aragonest és Güizát várja a Fener

2008.06.30. 11:45 | haszán | 1 komment

Gratula a spanyoloknak, megérdemelték, mi is legfeljebb a hosszabbításban vertük volna meg őket. Jönnek is Törökországba néhányan, Aragones például a Fener kispadjára (Zico helyére), hozza Güizát is, aki állítólag két évre írt alá (valószínűleg nem a kispadra, mert Kezsman elmegy).

Az UEFA időközben elkészített egy 23-as keretet az Eb legjobb játékosaiból, érhetően sok, kilenc spanyol van a listán, és érthetetlenük kevés török, csak Hamit Altintop (Arda tényleg nem fért be? Vagy Semih, Pavljucsenko helyére?)


Kapusok:
Gianluigi Buffon (olasz), Iker Casillas (spanyol), Edwin van der Sar (holland).

Védők: Bosingwa (portugál), Philipp Lahm (német), Carlos Marchena (spanyol), Pepe (portugál), Carles Puyol (spanyol), Juri Zhirkov (orosz).

Középpályások: Hamit Altıntop (török), Luka Modrić (horvát), Marcos Senna (spanyol), Xavi Hernández (spanyol), Konstantin Zyryanov (orosz), Michael Ballack (német), Cesc Fàbregas (spanyol), Andrés Iniesta (spanyol), Lukas Podolski (német), Wesley Sneijder (holland).

Támadók: Andrej Arsavin (orosz), Roman Pavljucsenko (orosz), Fernando Torres (spanyol), David Villa (spanyol).

 Az UEFA Xavit választotta a legjobb játékosnak.

És egy rossz hír: Nihat felépülése legalább négy hónapig tart majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr82545759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feyyaz 2008.06.30. 18:49:43

Teşekkür ederim Ispanya!

Máximo Turquía!

Címkék: hamit altintop arda turan
süti beállítások módosítása