Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Bravó, Nihat!

2008.02.08. 16:07 | haszán | Szólj hozzá!

Túl van a csapat egy barátságoson, Isztambulban a svédeket a védelem lenullázta (akkor is így lett volna, ha játszik a nagyarcú Zlatan). Elől Nihat hihetetlen önbizalommal játszott, mindenhonnan lőtt, de nem volt szerencséje. Aztán a mester kísérletezett, belefért. A vége gól nélküli eldöntetlen.

Így állt fel a csapat:

Volkan - Gökhan Gönül, Servet, Gökhan Zan, Hakan Balta (Mehmet Yildiz, 46. perc) - Hamit Altintop (Mehmet Topuz, 61.), Marco Aurélio, Bastürk, (Ugur, 46. perc), Emre B. (Mehmet Topal, 78. perc) - Halil Altintop (Arda, 46.), Nihat (Gökdeniz, 86.)

 

 

Az már most látszik, hogy komoly összeesküvést szőnek a török foci ellen. Hogyan lehet, hogy a Eurosport összefoglalójából kimaradtak a fergetes török rohamok?

 

 

Na mindegy, mi akkor is győzünk, hogy döntetlenezünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr19331396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: nihat török svéd
süti beállítások módosítása