Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Megalázták a Galatát

2008.02.21. 19:22 | haszán | Szólj hozzá!

Nehéz erre szavakat találni, talán Verebes mester mondata passzol ide: "Egyszer mindenki beleszalad a késbe". Hiába vezeti a török bajnokságot a Galatasaray, már a múlt heti hazai 0-0 sem ígért sokat a Leverkusen ellen az UEFA-kupa odavágóján. A ma délutáni meccsen a németek egyszerűen átszaladtak a Galatán. Már az első félidőben hármat rúgtak, aztán még kettőt, Barusso csak a 87. percben tudott szépíteni, gól rúgni, 11-esből. 

A statisztikát eldobhatjuk: a Galata hiába rúgott tízszer rúgott (a Leverkusen pedig csak 9-szer), ésa szögeltarány is 7-3 ide, de a labdabirtoklási statisztika már igazán kínos, 63-37, oda.

Videót erről az 1-5-ös gyalázatról nem keresünk, az összeállítást is inkább eltitkoljuk. Amúgy meg minek egy német edző, Karl-Heinz Feldkamp a kispadra, ha erre sem tudja felkészíteni a csapatot? A Galata a 16 közé sem tudott bejutni az UEFA-kupában, maradt a Fener a BL-ben, Sevillában kellene játszani legalább egy döntetlent.

Ma pedig németeket kebabbal nem szolgálunk ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr24348869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: uefa kupa galatasaray galata leverkusen
süti beállítások módosítása