Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Ülésnek álcázott török

2008.03.19. 12:20 | haszán | Szólj hozzá!

A leleményesség és a népek csodálatos barátságának gyönyörű példája egy MTI-hír: ülésnek álcázta magát egy török férfi, aki hétfőn hajnalban egy bolgár autó utasaként akart Magyarországra jutni.
    Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense 
elmondta: a bolgár rendszámú autóban négy bolgár jelentkezett belépésre Nagylaknál. Az útlevélkezelőnek azonban a gépjármű ellenőrzése során feltűnt a jármű furcsa hátsó ülése. Kiderült, hogy az eredeti ülést kiszedték, s annak helyén egy pléddel letakart személy ült, aki ülésnek álcázta magát. Az álülés mellett közvetlenül két bolgár férfi ült, takargatva azt. A letakart férfi török állampolgár volt, aki csak érvényes török magánútlevéllel rendelkezett, de érvényes vízummal nem. A török férfit a bolgárok szerették volna az Európai Unióba becsempészni - áll a hírben, ami azért egy kicsit fura, mert Bulgária EU-tag, ahogyan Románia is, ahonnan jöttek, bár persze ez még egy kicsit furcsa, ugyanakkor mindez persze mindennél jobban mutatja, hogy mennyire szeretnének török barátaink az Unióhoz tartozni.
    

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr79387600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása