Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Egy fehérorosz, kurva hidegben

2008.03.27. 11:08 | haszán | 1 komment

Győzni megint nem sikerült, ezúttal -5 fokban, Minszkben. Az rendben van, hogy idegenben lőtt kettő a csapat, de kapott kettőt is. Röviden: a beloroszuk rúgtak egyet, a törökök egyenlítettek, aztán ez megismétlődött. A fehéroroszoknál a Sampdoriában játszó Kutuzov és a Fradi számára emlékezetes MTZ-RIPO játékosa, az arsenalos Hleb öccse, Vjacseszlav talált be, itt Tuncay és öt perccel becserlése után Tümer.

Fatih Terim nem vette véresen komolyan a meccset, a kezdőben bemutatkozott a kapus Tolga Zengin, a védő Ceyhun Gülselam, és dewbütált a meccsen a Sochaux-ban játszó támadó Mevlüt Erdinç is.

Először játszottak a törökök ebben az iszonyatosan ronda színű mezben, amiről bővebben majd később.

Itt meg a gólok, az elsőnél Hakan Balta maradt le csúnyűn, aztán Tuncay lőtt egy gyönyörűt, majd elesett egy védő, amit nem lassítottak később, hogy miért is borult fel, végül az enyenlítő, Tuncay passzából.

Ami a svédek elleni újabb döntetlent leszámítva nagyobb baj: alighogy pályára lépett, meg is sérült Arda. Hogy mennyire súlyosan, azt még nem tudni. A helyére beállt Tümer lőtte az egyenlítő gólt.


Belorusszia: Zhevnov (Khomutovsky, 46.), Korytko, Filipeka, Rirenklin, Plaskonny, Bulyga, A. Hleb, Putsila (Shytau, 88.), Romaschenko, Kutuzov (V. Hleb, 46.), Kashevski (Plasrorny, 24.)

Törökország: Tolga, Hakan Balta, Ceyhun, Servet, Hamit (Sabri, 22.), Tuncay (Gökhan Gönül, 78.), Aurelio (Mevlüt, 46.), Mehmet Topal, Serdar Özkan (Arda, 61., majd 66 Tümer, 66.), Nihat, Gökhan Ünal (Selçuk, 46.)
Goller: Kutzov 35., V. Hleb 63., illetve Tuncay 38.. Tümer 71.

A pártatlan bíráskodást mutatja, hogy sárga lapot valamiért csak a törökök kaptak: Aurelio, Ceyhun, Nihat, Selçuk

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr49398814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feyyaz 2008.04.23. 23:30:23

Tuncay és Tümer góljainak örültem,róluk kevesebbet hallottunk az utóbbi időben.
En Büyük Türkiye!
süti beállítások módosítása