Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Elképesztően nagy góllal győzte le a Fener a Chelsea-t

2008.04.03. 00:12 | haszán | 1 komment

Úgy látszik, a BL-ben a Fenernél mindig az a meccs hőse, aki az elején hihetlen szerencsétlen dolgokat produkál: a Sevilla ellen Volkan leképzett, hogy utána a 11-eseknél mennybe menjen, most pedig a Chelsea elleni negyeddöntőben Deivid lőtt egy teljesen érhetetlen öngólt már a 13. percben (egyáltalán mit keresett ott hátul), de aztán a 80.-ban lőtt egy akkor gólt, amivel minden megbocsátva (30-ról, vagy messzebbről), főleg, hogy ezzel már vezetett, és nyert is a Fener. Az egyenlítőt a csereként beállt Kazim lőtte, Mehmet Aurelio álompasszából.

Deivid már ötgólos a BL-ben, C. Ronaldo csak kettővel van előtte (a gólpasszlistát Alex vezeti, aki pedig most nem is adott asszisztot). A meccsről itt van mindeféle statisztika.

 

FENERBAHÇE: Volkan , Önder , Lugano , Edu , Vederson , Deivid , Mehmet Aurelio , Maldonado , Uğur Boral  (Kazım, 54.), Alex , Kezman  (Semih, 72.)
CHELSEA: Cudicini , Malouda , Terry , Carvalho , Ashley Cole , Essien , Makelele , Ballack , Lampard  (Mikel, 76.), Joe Cole  (Anelka, 86.), Drogba
Gól: Deivid (13., öngól), 80. (ezt már jóhelyre), Kazım (65.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr39408829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feyyaz 2008.04.23. 23:33:54

De gyönyörű emlék még most is az a 2-1.... Szép volt Fener!
Hajrá Beşiktaş!
süti beállítások módosítása