Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Hamit Altintop visszatért

2008.05.26. 16:44 | haszán | Szólj hozzá!

Pillanatnyilag ez a legjobb hír a válogatottról. (Meg talán a görögök budapesti veresége.) A Bayern München középpályása lábtöréséből felépülve már játszott is vasárnap Uruguay ellen, adott is egy gólpasszt Ardának. A meccsről további jót nem lehet mondani. A Milli Takimba elkezdtek visszatérni a sérültek, a kapuban Volkan Demirel állt (Rüstüvel még nyertünk a Szlovákok ellen), játszott Nihat is, de valahogy vékony a csapat. Az sem jó hír, hogy Gökhan Gönül - akit az UEFA honlapján csak török Cafúként emlegetnek - kihagyja az Eb-t, az orvosok feladták, hogy rendbehozzák a tornáig. Servet Çetin is külön készül még, de az ő helyzete nem reménytelen.

Arda góljaés Nihat gólja

 

Törökország: Volkan Demirel, Hakan Balta, Gökhan Zan (Mevlüt, 87.), Emre Belözoğlu (Halil A., 65.), Mehmet Topal, Nihat, Yıldıray (Tuncay, 65.), Arda (Tümer, 60.), Emre Aşık, Hamit (Sabri, 46.), Kazım Kazım (Ayhan, 46.)

 

Csütörtökön jön az utolsó előkészületi meccs, a finnek ellen. Van munka még bőven.

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr29488850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása