Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Uğur Boral (16), a trubadúr bombázó

2008.05.29. 14:24 | haszán | Szólj hozzá!

Uğur Boral 1982.április 14.-én született Tokat városában. 178 centis ballábas játékos, balbekket és baloldali középpályást is szokott játszani.

Első egyesülete 1995-től az isztambuli amatőr ligás Gaziosmanpaşa Karadenizspor volt. Innen 1998-ban a szintén amatőr Alibeyköy gárdájához igazolt. Profi karrierje a fővárosi Gençlerbirliği csapatából indult. Ide 6 éven át kötötte szerződés (55 meccset játszott, 11 gólt lőtt), de egy-egy idényt kölcsönben játszott a Kocaelisporban és az Ankarasporban. 2006-ban aláírt a Fenerbahcéhez. itt 54 meccset játszott, két bajnoki gólt lőtt.

Tavaly ősszel első BL-meccsén rögtön két gólt lőtt a CSZKA Moszkvának. 14-szeres válogatott.

Az első BL-gól:

És még azon a meccsen a második:

És egy baromi nagy gól:

Egy kevéssé szép megmozdulás:

 

És egy meglepő videó, amiről kiderül, hogy nem hónaljszőrszál-huzogatással zökkenti ki az ellenfelet, hanem egészen mással:

A 16-os mezben játszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr49493485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: uğur boral
süti beállítások módosítása