Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

11-es párbaj dönthet a törökök és a csehek között

2008.06.12. 03:38 | haszán | Szólj hozzá!

A továbbjutásról döntő utolsó meccs előtt a török és a cseh csapatnak a gólaránya is hajszálra azonos (2-3), így ha döntetlen lesz most először nem pénzfeldobás jönne, vagy a borzalmasan hangzó UEFA-koefficiens, hanem a rendes játékidő után 11-esek.

És ezzel remekül járunk. Mert az UEFA-koefficiens (amit az előző vb- és az Eb-selejtező eredményeiből számolnak ki) a cseheknek kedvezne, a törököknél a legrosszabb a mutató (az oroszokkal párban vagyunk sereghajtók). Vagyis mindenáron győzni kellett volna.

Lehetne persze pénzfeldobás is, a török válogatottnak egyszer kedvezett már így a szerencse, 1954-ben vb-selejtezőn a spanyolok ellen, de ezt talán nem érdemes sokszor kipróbálni.  

Van persze ennél egyszerűbb megoldás is: győzni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr18515790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása