Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Tanulni, tanulni, tanulni

2008.06.14. 16:57 | haszán | Szólj hozzá!

Mint a magyar pólósok, a törökök is hajtanak a diplomára. Bármilyen nehezen képzelhető el, hogy tankönyvekkel fekszenek a Milli Takim játékosai, de az MTI szerint ez így van. A távirati iroda híre szerint hárman is vasárnap délelőtt felvételiznek majd az edzőtáborban az ankarai sportegyetemre.

A svájciak ellen eredményes Semih Sentürk, valamint Servet Cetin és az eddig egyetlen percet sem játszó Ugor Boral háromórás tesztet ír. Az írásbelit Törökországból érkező vizsgabiztosok felügyelik. Amiből látszik, hogy a törökök egyáltalán nem gondolják azt, hogy másnap már csomagolniuk kellene.

A három huszonéves játékos így a vasárnap délelőtti átmozgatásról igazoltan hiányzik majd, aztán este, 20:45-kor jöhet a csehek elleni fontos találkozó. Amelyik csapat nyer, a portugálok mellett továbbjut, és a negyeddöntőben Horvátországgal találkozik. Ha döntetlen, akkor sporttörténelmet írnak. Ha a törökök nyernek, akkor minden bizonnyal sikeres felvételit írnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr50520250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása