Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Volkannak miért kettő, ha Schweinsteigernek csak egy?

2008.06.18. 16:34 | haszán | Szólj hozzá!

A siófoki játéktermek törzsvendégének látszó német pont ugyanazt a hülyeséget követte el, mint Demirel, felborította az őt megrúgó horvát ellenfelét, aki boldogan borult is. Ehhez képest csak egy meccsre tiltották el, Demirelt meg kettőre (pedig mennyivel nehezebb dolga volt a török kapusnak, Koller sokkal nagyobb, mint Leko).

Mielőtt a keleti országokat sújtó összeesküvésekből kezdenénk varázsszőnyeget szőni: Volkan is csak egy meccsre szóló eltiltást kapott volna, de megduplázták a büntetését, mert nem az öltözőbe ment, hanem leült a kispadra.

Az viszont valóban túlzásnak tűnik, hogy a török szövetség további 44 ezer svájci frank bírságot kapott játékosainak, vezetőinek és szurkolóinak viselkedése miatt. Az igaz, hogy majdnem megverték Fröjdfeldtet a második cseh gólnál, mert négy percig nem engedte beállni a sérült Emre Güngör helyére Emre Asikot, gól is lett belőle. De ezért egy halk elnézést is el lehetett volna rebegni. Az idóta Fröjdfeldtet (aki az olasz-hollandon is sípolt) egyébként nem küldte haza az UEFA, a portugál-német negyeddöntőt ő vezeti majd. Ej, milyen szórakoztató lesz a CéRonaldó-hülyebíró páros.

Nálunk az olasz Rosetti lesz a spori. Ő vezette a Svájc-Csehország és a görög-orosz meccset.

Update: az UEFA szóvivője azzal indokolta a pénzbüntetést, hogy néhány török szurkoló megpróbált a játékosokkal együtt örülni a pályán, a meccs után pedig 25 olyan embert találtak a török öltözőben, akiknek semmiféle akkreditációjuk nem volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr36527508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása