Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Akkor most nyerjen sok pénzt

2008.06.19. 11:23 | haszán | 1 komment

A William Hill kishitű bukmékerei Törökországnak adják a legkevesebb esélyt az Európa-bajnokság megnyerésére: a Milli Takim győzelme 25-szörös pénzt hoz, úgyhogy tessék fogadni. Természetesen Hollandia a favorit (7:2), aztán Spanyolország (4:1) és Portugália következik (9:2). Közepesen bíznak Olaszországban és Németországban (11:2). De még a horvátok oddsa is 7:1-hez. A tegnap lehengerlően játszó oroszok győzelmére 14 fontot adnak egy ellenében. És ehhez képest 25:1-hez a török arany. 

A legjobban persze a török játékosok járnának, akik már a negyeddöntőért is 272 ezer dollárt kaptak fejenként.

Szomorú, de az Index sem hisz a csapatban, és valamiért horvát továbbjutást jósol péntekre (gyerünk szavazni a török győzelemre).

Ok, a csoportkörök végén készült néhány statisztika, ebben egyetlen örömteli, hogy Hamit Altintop adta a legtöbb gólpasszt (hármat, mindegyiket a csehek ellen). A többi nem annyira jó: mi rúgtunk a legkevesebbszer kapura (31-szer, a spanyolok 58-szor), de majd most megszórjuk a horvátokat. És mi kaptuk a legtöbb sárgát, tizet, ezzel szívunk is, Mehmeht Auréliót elvesztettük péntekre.

Ja, és egy hír: Arsene Wenger beleszeretett Arda játékába, az Arsenal edzője szerint fantasztikus játékos, akinek rajongója lett. A Galata középpályásáért amúgy megkezdődött  asorbanállás, a Newcastle is szívesen látná őt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr86528683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feyyaz 2008.06.19. 23:42:16

Akkor mi FBCommandosékkal indulunk reggel Bécsbe! Most csak ennyi,mert le kell feküdnöm a korai indulás miatt.
EN BÜYÜK TÜRKIYE!!!
Feyyaz
süti beállítások módosítása