Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

UEFA-kupa: Galatasaray-Leverkusen 0-0

2008.02.13. 23:14 | haszán | Szólj hozzá!

Na, ez szerencsére nem az a meccs volt, ahol 22 ember játszik, és mindig a németek győznek. Az UEFA első tavaszi fordulójában, a 16 közé jutásért a H-csoportból csak a harmadik helyen továbbjutó Galatasaray a E-csoport élén végző Bayern Leverkusent fogadta Isztambulban, könnyű hóesésben. 

A Galata összeállítása: Orkun Uşak - Servet Çetin, Emre Güngör, Volkan Yaman (Lincoln, 83.), Uğur Uçar, Ayhan Akman (Hakan Balta, 65. perc), Mehmet Topal, Barış Özbek, Arda Turan, Hakan Şükür (Shabani Nonda, 78.), Ümit Karan

Elképesztő helyzeteket hagyott ki a Galata, különösen Ümit Karan, aki hat méterről sem tudott a kapu találni, Hakan Sükür sem tudta megoldalni egyazegyben a kapus elleni szituációt, Nonda pedig a végén a lelátóra lőtt egy labdát 11-ről. 

A Leverkusen a legutóbbi három, török csapat ellen vívott meccsét megnyerte. A Galata az utolsó négy meccsén veretlen volt német csapat ellen, ezt végül sikerült megtoldani még eggyel, de az igaz bravúr egy hatos sorozat lenne.

A jövő héten pedig már BL, Fenerbache-Sevilla.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr93338419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: uefa török foci galata leverkusen
süti beállítások módosítása