Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Derbi tökönrúgással, négy kiállítással

2008.02.28. 18:38 | haszán | 2 komment

Emberhalál tényleg nem volt, de azért nem volt sima derbi a Galata-Fener. Négy kiállítás, ebből három a Fenernél, és kilenc sárga. Ezek között számos komikus.

Az első meccs 0-0-ját hamar sikerült feledtetni, már a 4. percben gólt lőtt egy gyönyörű kiugratás után Hakan Sükür, aztán a bíró megkezdte a lapok kiszórását. A 26. percben kiállította a vendéketől a pár perccel korábban már egy sárgát begyűjtő, és egy ártatlan szituáció miatt reklamáló Luganót, aki aztán majdnem elégtételt vett a bírón, majd beintett a hazai szurkolóknak. Ezután majdhogynem percenként villant a sárga. A Fener még egy pazar Göghan lövéssel egyenlített egyenlített emberhátrányban a 67. percben, de aztán a füttyős leküldte a gószerzőt is a 75. perceben, mégpedig azért, mert elengedte a feje fölött azt a labdát, amit a labdaszedő dobott felé, és egy másikkal végezte el a bedobást. A hosszabbításban Ümit Karan továbblőtte a Galatát, a gólöröm közben pedig Lincoln beszólt valamit a Fener kapusának, aki súloysan bántalmazni akarta ezért, végül egy könnyű tökökrúgással vett elégtételt. Őt is, Lincolnt is kiállította a bíró.

Galatasaray: Aykut, Sabri (Nonda, 77. perc), Servet, Song (Serkan, 80.), Volkan, Barış, Mehmet Topal, Arda (Emre, 90.), Lincoln, Ümit, Hakan Şükür
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan, Edu, Lugano, Vederson, Deivid, Selçuk (Semih, 64.), Aurelio, Uğur (Yasin, 31.), Alex, Kezman (Önder, 78.) 

Sárga lapok: Lugano (16. perc), Volkan (37.), Ümit (42.), Lincoln (45.), Arda (90.), illetve Selçuk (34.), Volkan Demirel (45.), Deivid (46.), Semih (81.), Edu (90.),

Piros lapok: Lincoln (90. perc), illetve Lugano (26.), Gökhan (75.), Volkan Demirel (90.)

Kiesett a kupából az elmúlt két kiírás győztese, a Besiktas, miután hazai pályán csak 3-2-re győzte le a Rizespor (az első meccsen 1-0-ra nyert a Rize). Továbbjutott a Genclerbirligi Oftassport 2-0-ra verő Kayserispor, és bár csak 2-2-t játszott otthon a Genclerbirligi az Adana Demirsporral, miután az első meccsen idegenben győzött, így a négy között van.

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr78358410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dupi 2008.03.03. 18:11:38

kár hogy a videó már nem elérhető, megnéztem volna :)

haszán 2008.03.03. 18:19:04

frissítve, most már megnézheted
Címkék: galatasaray fenerbahçe török kupa
süti beállítások módosítása