Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

A Fenerbahce 27 millió eurót adna Henryért?

2008.03.13. 00:19 | haszán | Szólj hozzá!

Történelme legnagyobb üzletére készül a BL-nyolcaddöntős Fenerbahce. A Fotomac nevű török sportnapilap szerint a török bajnok 27 millió eurós ajánlatot tesz a Barcának Thierry Henryért. Az átigazolást részben fedezné az a pénz, amit a D-Smart fizetne a Fener jövő évi európai kupameccseinek közvetítési jogaiért. A lap úgy tudja, hogy a klubvezetés a játékos ígéretét is bírja már.

A Fenerben játszott már korábban neves francia támadó, Nicolas Anelka (a 2005-6-os idényben, 39 meccsen 14 gólt lőtt), jelenleg pedig ott légióskodik Roberto Carlos, a szintén brazil válogatott Alex és Mateja Kezsman is, a világ tíz legjobban fizetett játékosa közé tartozó Henry azonban mégis más kategória lenne.

Mindenesetre Robert Pires arról beszélt a hétvégi Villareal-Barca meccs után, hogy Henry megsértődött, amiért lecserélték, és egyáltalán nem érzi jól magát a spanyol bajnokságban. A brit Sun szerint a szintén BL-negyeddöntős Liverpool is lecsapna a csatárra.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr83378715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: henry fenerbahçe
süti beállítások módosítása