Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Hogyan lehet ilyen idiótán megsérülni?

2008.06.09. 12:38 | haszán | Szólj hozzá!

Képzeljük el, hogy nagy sebességgel rohan egy 170 centis, 64 kilós ember, amikor oldalról érkezik egy 194 centis, 85 kilós dömper, és úgy takarítja el morc arccal a kisebbet, hogy a hordágyas emberek el sem indulnak, inkább intenek a halálbizniszben utazó fekete autósoknak.

Ne is képzeljük el, így nézett ki ez (talán nem kell segíteni, hogy melyik melyik):

Meg így:

 

Történt mindez a török-portugál 50. percében. Gökhan Zan úgy tett, mintha egy visszafejelt labdát nem ért volna el, de valójában elege lett a portugálok ripacskodásából, és megmutatta, amit a magyar csapatokban a fiatal csikók már megtanulhattak a rutinos rókától: hogy miért nem kéne annyit ugrálni.

Villant a sárga, de Gökhan csak ápoltatta magát, miközben Sabrosa már megint nyargalászott a gyepen. Aztán nem is jött vissza. Ezzel elvesztettük a legszigorúbb középhátvédünket (Zan lecserélése után kaptuk a gólokat), most meg jött a hír, hogy ki kell hagynia a svájciak elleni meccset, de lehet, hogy az egész Eb-t. A török válogatott elvesztette a legmagasabb emberét, és a portugálok ellen a másik 190 centi feletti romboló, a medvefojtogató Servet Cetin is megsérült.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr49511014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: gökhan zan török portugál
süti beállítások módosítása