Türkiye

Mi minőségibb a baklavánál és a kebabnál? A török foci.

Friss topikok

Fatik Terim kezd belemelegedni (megjött az esze)

2008.06.15. 08:38 | haszán | 1 komment

Alakul a kezdőcsapat, amivel alázni fogjuk a husztiákat, és alig lehet rá panaszkodni.

Az elején bénázó Terim hozzányúl a védelemhez, a középpályához és a csatárokhoz is.

A csapatkapitány Emre Belözoğlu és Gökhan Zan még nem épült fel az eslő mecsén szerzett sérüléséből, és Tümer Metin sem játszhat. A helyén a svájciak ellen csereként beálló Póklábú (Mehmet Topal) kap lehetőséget.

Hátul Emre Asik helyén a harmadik Emre, Güngör játszik majd (ő eddig nem lépett pályára az Eb-n.) Elől pedig végre kezdeni fog az első meccsen csak negyed órát, a második már egy félidőt kapó, és gólt is szerző Semih Sentürk (Gökdeniz Karadeniz helyett), és szintén végre Tuncay középpályás lesz. Kazim szerencsére a kezdő közelében sem.

A kezdő így nézhet ki: Demirel - Altintop, Servet Cetin, Emre Güngör, Hakan Balta - Arda, Mehmet Topal, Aurelio, Tuncay - Nihat, Semih.

Ja, és nem gyakoroljuk a 11-eseket - mondta Terim. Mert nyerünk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://turkiye.blog.hu/api/trackback/id/tr80520943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feyyaz 2008.06.15. 15:32:53

Ma este,a csehek ellen a 110%-os erőbedobáson túl rendkívüli fegyelemre és hihetetlen összpontosításra,koncentrálásra lesz szükség. És persze jöjjön elő a török virtus (jó értelemben)!

En Büyük Türkiye,başka büyük yok!

Címkék: török cseh
süti beállítások módosítása